Soya - Contact  
Soja  -  Informatie over soja en sojaproducten
Home Sojaproducten Gezondheidsvoordelen Nieuws Recepten met soja Zelf tempeh maken

Misosoep met asperges

Ingrediƫnten

1 liter plantaardige bouillon (of Japanse bouillon)
10 asperges, in stukjes van 2-3 cm gesneden
150 g kleine aardappeltjes, geschilde en in schijfjes gesneden
1 kleine ui, in ringen gesneden
4 eetlepels witte miso

Aantal porties: 4



Werkwijze

Plaats de plantaardige bouillon, asperges, aardappelen en ui in een soeppot en breng aan de kook. Laat nog een tiental minuten koken op laag vuur tot de asperges en aardappelen gaar zijn.

Verwijder van het vuur en roer de miso door de soep. Laat de miso niet meekoken! Serveer deze Misosoep met Asperges onmiddellijk.


Commentaren

Voeg uw commentaar toe

Name


Email (optioneel)


Titel


Commentaar


Code:
Vul de anti-spam code in 8014