Soja - Informatie over soja en sojaproducten
Bosbessenpannekoek
Ingrediƫnten
200 g tarwebloem
2 eetlepels suiker
1/2 theelepel zout
2 theelepel bakpoeder
2 eieren opgeklopt
2 eetlepels sojaolie
300 ml sojamelk
100 g verse bosbessen
Aantal porties: 4
2 eetlepels suiker
1/2 theelepel zout
2 theelepel bakpoeder
2 eieren opgeklopt
2 eetlepels sojaolie
300 ml sojamelk
100 g verse bosbessen
Aantal porties: 4
Werkwijze
Meng de tarwebloem, suiker, bakpoeder en zout.Meng hierin de sojamelk, eieren en sojaolie. Meng tot een glad deeg wordt bekomen. Voeg uiteindelijk de verse bosbessen toe.
Giet genoeg deeg om de bodem van een ingevette koekenpan te bedekken. Bak elke kant gedurende 1 tot 2 minuten tot ze mooi goudbruin zijn.
Serveer de bosbessenpannekoeken warm met esdoorn- of bosbessenstroop.