Soja - Informatie over soja en sojaproducten
Lasagne met tofu
Ingrediënten
2 Elp verse kruiden (oregano, basilicum, thym,..)
4 Elp plantaardige olie
250 lasagne noedels
1 tlp zout
250 g tempeh
200 g tomatenpasta
600 g tofu
Aantal porties: 6
4 Elp plantaardige olie
250 lasagne noedels
1 tlp zout
250 g tempeh
200 g tomatenpasta
600 g tofu
Aantal porties: 6
Werkwijze
Stoom de tempeh gedurende 10 min en rasp ze. Voeg de tomatenpasta en 1 tot 2 tassen water om het minder dik te maken.Meng de tofu, olie, kruiden en 4 eetlepels water tot een zachte pasta.
Bedek de bodem van een bord met 1/4 van de saus. Voeg vervolgens toe: een laag noedels, 1/2 van het tofoemengsel, 1/2 van de saus, een laag noedels, de rest van het tofoemengsel en tenslotte de rest van de saus.
Bak de lagane gedurende 35 min in een oven bij 160°C.