Soja - Informatie over soja en sojaproducten
Griekse sla
Ingrediënten
4 Elp azijn
2 teentjes knoflook, geperst
1 tlp gedroogde basilicum
1 tlp gedroogde tarragon
1 tlp gedroogde oreganum
1/4 tlp zwarte peper, gemalen
1/2 tas groene of zwarte olijven
2 Elp olijfolie
250 g tofu, in blokjes gesneden
1 kleine ui, gesneden
1 tas komkommer, gepeld en gesneden
1 tomaat, gesneden
Aantal porties: 4
2 teentjes knoflook, geperst
1 tlp gedroogde basilicum
1 tlp gedroogde tarragon
1 tlp gedroogde oreganum
1/4 tlp zwarte peper, gemalen
1/2 tas groene of zwarte olijven
2 Elp olijfolie
250 g tofu, in blokjes gesneden
1 kleine ui, gesneden
1 tas komkommer, gepeld en gesneden
1 tomaat, gesneden
Aantal porties: 4
Werkwijze
In een mixer,meng eerste 6 ingrediënten. Gooi deze saus over de tofu en laat 1 uur in koelkast staan.Breng de tofu en saus in een slakom en voeg de andere ingrediënten toe. Meng goed.
Dien de Griekse sla koud op.