Soja - Informatie over soja en sojaproducten
Hawaii roergebakte tempeh
Ingrediƫnten
500 g tempeh
1 grote ui, gesnipperd
1 blik ananasstukjes
2 Slp olie
1 teentje knoflook, geperst
2 groene of rode pepers, gesneden
1 grote wortel, gesneden
1 klein blikje erwtjes
1 kleine bloemkool, in stukjes gebroken
1 Elp sojasaus
1 Elp ma?zena
Aantal porties: 5
1 grote ui, gesnipperd
1 blik ananasstukjes
2 Slp olie
1 teentje knoflook, geperst
2 groene of rode pepers, gesneden
1 grote wortel, gesneden
1 klein blikje erwtjes
1 kleine bloemkool, in stukjes gebroken
1 Elp sojasaus
1 Elp ma?zena
Aantal porties: 5
Werkwijze
Snij de tempeh in kleine stukjes en bak in de olie tot ze krokant zijn. Voeg de gesnipperde ui en de geperste knoflook toe en bak tot de ui glazig is.Roerbak de verse groenten en voeg het ananassap en de gedraineerde erwtjes toe. Dek af een kook gedurende 10 min. Voeg daarna de ananasstukjes, de sojasaus en het in water opgeloste zetmeel toe. Laat koken tot de saus ingedikt is.
Serveer de Hawaii roergebakte tempeh met rijst.