Soja - Informatie over soja en sojaproducten
Salade met pindadressing
Ingrediƫnten
6 Elp pindkaas
2 Elp suiker
3 Elp citroensap
100 ml water
1/4 tlp chili poeder
250 g tempeh, in 1 cm blokjes gesneden
150 g wortelen, in smalle reepjes gesneden
1 groene paprika, in kleine stukjes gesneden
200 g sojaspruiten
4 Elp olie
4 blaadjes kropsla
1 kleine courgette, in reepjes geneden
Aantal porties: 4
2 Elp suiker
3 Elp citroensap
100 ml water
1/4 tlp chili poeder
250 g tempeh, in 1 cm blokjes gesneden
150 g wortelen, in smalle reepjes gesneden
1 groene paprika, in kleine stukjes gesneden
200 g sojaspruiten
4 Elp olie
4 blaadjes kropsla
1 kleine courgette, in reepjes geneden
Aantal porties: 4
Werkwijze
Maak de dressing door de 5 eerste ingredienten te mengen in een beker.Bak de tempeh mooi goudbruin in de olie. Blancheer de wortel, courgette, sojaspruiten en paprika gedurende 3 min in een beetje water. Laten uitlekken en afkoelen.
Leg de slablaadjes op een schaal en de leg tempeh en groenten in het midden. Bedek met de pindadressing.
De tempehsalade met pindadressing direct opdienen.